Renovering i Hobro

Vi giver gamle bygninger og huse nyt liv


Skal du have renoveret sommerhuset, boligen eller dine virksomhedslokaler – eller skal der en egentlig ombygning til? Da står Midtgaard Byg klar til at hjælpe dig med projektet.

Vi er et nystartet og dynamisk tømrerfirma i Randers og påtager os alle former for renovering og ombygning for private kunder og erhvervskunder på Djursland, i Randers, Hobro og Aarhus.

 

Se nye muligheder i din ejendom

En professionelt udført renovering eller ombygning kan forvandle dit gamle hus eller sommerhus til en moderne og tidssvarende bolig eller fritidsbolig, hvor der er tænkt på funktionelle og praktiske løsninger, optimal udnyttelse af pladsen og selvfølgelig gode og fremtidssikrede valg med hensyn til isolering og energioptimering.

Hos Midtgaard Byg ser vi muligheder frem for begrænsninger, og vi hjælper gerne dig, så du får mest muligt ud af din renovering og ombygning af huset, sommerhuset eller ejendommen.

 

Hos os er kunden i centrum

Vores mission er at opfylde dine forventninger, ønsker og behov, og vi gør meget ud af, at vi sammen får fundet frem til den helt rigtige løsning, når det kommer til renovering og ombygning af din bolig, dit sommerhus eller dine erhvervslokaler.

Mangler du inspiration og konkrete forslag, kan du med os som din tømrer regne med masser af input, kompetent og ærlig rådgivning – og gode håndværksmæssige løsninger. Har du brug for hjælp til at vurdere, hvilket omfang renoveringen eller ombygningen skal have, giver vi gerne vores faglige vurdering, ligesom vi kan være behjælpelig med den nødvendige dokumentation, der skal lægges ved en evt. ansøgning om byggetilladelse til projektet.

 

Gode priser på renovering og ombygning

Hos os får du altid et skræddersyet og unikt tilbud på renovering og ombygning. Og vi står ikke bare for kvalitet og godt håndværk, men også for fair og konkurrencedygtige priser.

Så ring eller skriv til os allerede i dag, hvis du har en renovering eller en ombygning, du gerne vil have os til at give et uforpligtende tilbud på.  

Kontakt os og få et godt tilbud

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 61 85 20 48 12 og 28 99 37 47 til en uforpligtende snak. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på [email protected] og [email protected].

Modtag et uforpligtende tilbud