Tilbygning Aarhus

Skal du have en veludført tilbygning? Vi laver alt i tilbygninger for private og erhverv

Er pladsen blevet for trang, og skal du have bygget til dit hus, dit sommerhus eller din virksomhed? Da er det Midtgaard Byg, du skal have fat i.

Vi laver unikke og funktionelle tilbygninger for private kunder og erhvervskunder i Randers, Hobro, Aarhus og på Djursland – og vi hjælper også gerne dig, hvis pladsen er blevet trang – eller du mangler et nyt, lækkert hjemmekontor, dit eget wellness-rum eller noget andet.

 

Vi opfylder dine boligdrømme

En tilbygning kan se ud på mange måder: Den kan laves, så den falder fuldstændig ind med det eksisterende hus. Eller tilbygningen kan laves som en moderne og tidssvarende tilføjelse, der giver kant og et helt nyt udtryk til huset. Vi forstår at lege med detaljer og materialer, så vi får det rette frem i enhver tilbygning.

Om det er en teenageafdeling – eller en voksenafdeling, et nyt stort badeværelse, en udestue eller et hjemmekontor, du går og drømmer om, så kan vi bygge drømmen for dig.

Vi har masser af kreative idéer og praktiske løsninger, og hjælper dig hele vejen, så vi sammen kan finde frem til den tilbygning, der matcher dine ønsker og forventninger 100% – både hvad angår design, funktionalitet og pris.

 

Unikke kvalitetsløsninger

Som tømrerfirma lægger vi vægt på, at tingene skal være er i orden. Det betyder, at vi altid leverer unikke og gennemarbejdede kvalitetsløsninger. Vi står kort sagt for:

  • Godt håndværk
  • Kompetent og grundig rådgivning
  • Tæt dialog og god service
  • Overholdelse af alle aftaler
  • Fair og konkurrencedygtige priser

 

Brug for et tilbud på en tilbygning?

Har du allerede tegningerne klar, eller mangler du en dygtig tømrermester til at hjælpe projektet i gang med projektering og andet? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med tegninger og planlægning, nødvendige dokumenter til at lægge ved en ansøgning om byggetilladelse – og selvfølgelig med selve udførelsen af tilbygningen.

Så ring eller skriv allerede i dag – dine drømme fortjener at blive til virkelighed.

 

Kontakt os og få et godt tilbud

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 61 85 20 48 12 og 28 99 37 47 til en uforpligtende snak. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på [email protected] og [email protected].

Modtag et uforpligtende tilbud